Frontale aanrijding tussen twee auto's midden op kruispunt Dierensteinweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de Dierensteinweg heeft vanavond (Maandag 15 januari 2018) even na half zeven een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het ongeval gebeurde bij de op/afrit van de A15 en de kruising met de Veren Ambachtseweg. De auto’s kwamen in het midden van het kruispunt met elkaar in botsing.

Een ambulance kwam ter plaatse om een inzittende te controleren op letsel. Deze persoon is meegenomen in de ambulance. Een deel van het verkeerskruispunt moest worden afgesloten gedurende de afhandeling van het incident.

Aanrijding

De twee auto’s hebben veel schade opgelopen bij de frontale botsing. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Een bergingsbedrijf is om kwart over zeven begonnen met het afvoeren van de schadevoertuigen. Rond half acht kon het kruispunt weer worden vrijgegeven.

Vrijwilligers van Verkeersregelaars Barendrecht hebben tot die tijd het verkeer om het ongeval heen geleid. Rijkswaterstaat sloot gedurende de afhandeling van het ongeval een deel van de afrit A15 af.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »