Veel schade bij aanrijding tussen twee voertuigen op Boerhaavelaan

BARENDRECHT – Gistermiddag (Zaterdag 16 december 2017) zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Boerhaavelaan. Het ongeval gebeurde om kwart voor vier ter hoogte van de de Frederik Ruyschstraat. Beide bestuurders zijn er zonder letsel vanaf gekomen, zo laat de politie weten. De voertuigen zijn wel flink beschadigd geraakt.

Voor de afhandeling van het ongeval is de Boerhaavelaan in beide richtingen afgesloten geweest. Pas rond zes uur waren de beschadigde voertuigen door een bergingsbedrijf van de weg gehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven door de politie.

Geen letsel

Eén van de betrokken voertuigen betrof een lesauto, de verkeersschool heeft laten weten dat de bestuurster van de auto niet gewond is geraakt. Voor zover bekend was er geen rijles gaande. Een politieagent heeft nog wel de nek van de vrouw enige tijd stabiel gehouden terwijl ze in de auto zat, de ambulance liet namelijk nog even op zich wachten. In het andere voertuig zat een man, ook hij is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar heeft geen letsel opgelopen.

« | »