Aanrijding tussen scooter en fiets op de Breslau(pad)/Harmonielaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien voor half vier vanmiddag (Woensdag 2 oktober 2013) werden ambulance en politie met gepaste spoed opgeroepen voor een ongeval aan de Breslau. De politie maakte bekend dat het zou gaan om een aanrijding tussen een fiets en bromfiets.

Ter plaatse bleek sprake van een ongeval op het fietspad van het Breslaupad/Harmonielaan ter hoogte van de tunnel onder de A29. Een scooter en fiets zijn hier door onbekende oorzaak tegen elkaar op gebotst. Drie betrokkenen, waarvan één kind, zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Na deze controle stonden de drie enige tijd later weer buiten de ambulance, niemand hoefde te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Familieleden hebben de betrokken opgevangen.

De politie heeft vanwege de drukte rond het ongeval het fietspad gecontroleerd afgesloten; fietsers mochten alleen wandelend langs het ongeval. Om vier uur is het fietspad weer vrijgegeven en zijn de fiets en scooter weggehaald van het wegdek.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »