Aanrijding tussen fietsster en scooter aan de van Beethovensingel in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Dinsdag 24 september 2013) om tien voor half vier maakte de politie melding van een ongeval met letsel aan de van Beethovensingel. Volgens eerste berichten zou het gaan om een aanrijding tussen twee fietsers.

Ter plaatse bleek er sprake van een aanrijding op het fietspad tussen een scooter en fiets. De fiets kwam vanuit de wijk het fietspad langs de van Beethovensingel opgedraaid, de scooter heeft haar vervolgens in de zijkant geraakt. De politie heeft ter plaatse gekeken naar de details van het ongeval. Het voorwiel van de geraakte fiets is door het ongeval een heel stuk omgebogen. De mannelijke bestuurder van de scooter heeft, zoals standaard is bij dit soort ongevallen, nog een blaastest moeten doen, dit bleek allemaal in orde te zijn.

De vrouw is zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis, het is niet bekend of dit ter controle of voor letsel was. Volgens informatie van omstanders was de vrouw zwanger.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »