Busje klapt op achterkant RET bus aan de 1e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Even na zes uur vanavond (Dinsdag 20 augustus 2013) is een ambulance met spoed opgeroepen voor een incident aan de 1e Barendrechtseweg. De politie ging ook met spoed naar de melding.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een aanrijding tussen twee voertuigen. Een busje was op de achterkant van een RET bus geklapt bij de bushalte aan de 1e Barendrechtseweg. Er is direct 112 gebeld omdat niet direct duidelijk was of er mensen gewond waren geraakt. Een handje vol passagiers en de bestuurders van beide busjes zijn gecontroleerd in de ambulance, maar liepen geen van alle letsel op bij de botsing.

De RET dienst voor het afhandelen van ongevallen is ter plaatse gekomen en heeft de RET bus grondig geïnspecteerd. Wat kleine schade aan een achterlicht is tijdelijk opgelost met duct tape. Het busje dat achterop de RET bus klapte kwam er een stuk minder goed vanaf, deze auto kon niet zelf verder rijden. Er moest een berger komen om deze auto af te voeren.

Gedurende de afhandeling van het ongeval heeft de politie het verkeer geregeld. Dit is korte tijd later overgenomen door iemand van de Verkeersregelaars Barendrecht.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »