Rookgordijn trekt over snelweg bij blussen van autobrand op A15

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is vanavond (Maandag 9 januari 2017) even na 18:00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A15. Twee brandweerwagens, een ambulance, politie en Rijkswaterstaat reden met spoed naar de melding ter hoogte van het spoorviaduct (Lorentzweg).

Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie. Binnen enkele minuten werd het voertuig geblust.

Rookgordijn

De brand zelf zorgde voor rookpluimen die over de weg trokken, maar het verkeer reed hier nog over twee rijbanen doorheen. Toen de brandweer eenmaal ging blussen is het betreffende stuk A15 (Ridderkerk -> Rhoon) volledig afgesloten. De dichte witte rook ontnam het zicht van de automobilisten op de brandweerlieden die rond het voertuig liepen.

Enkele minuten later is één rijstrook vrijgegeven. Het voertuig is opgehaald door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de brand is niet bekend.




Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »