Aanrijding tussen auto en fiets op de 2e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De politie heeft vanavond (Donderdag 11 juli 2013) even na zes uur melding gemaakt van een ongeval met letsel aan de 2e Barendrechtseweg. Het ongeval had zich voorgedaan ter hoogte van Theater het Kruispunt. Een ambulance werd ook met spoed naar het ongeval opgeroepen.

Ter plaatse bleek er sprake van een aanrijding te zijn tussen een auto en fiets. De auto heeft bij het verlaten van de parkeerplaats achter de Middenbaan (t.h.v. de Albert Heijn) een fietser geraakt die op de 2e Barendrechtseweg reed. De fietser, een jongeman, is geholpen door aanwezige burgers en de politie die snel ter plaatse was. De jongen is overeind geholpen door ambulancepersoneel, hij kon met wat hulp van hun op de brancard gaan liggen. Hij leek niet ernstig verwond, maar is wel meegenomen ter controle naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of en wat voor letsel hij heeft opgelopen.

De politie heeft met de bestuurster van de auto gesproken en heeft het papierwerk rond het afhandelen van het ongeval geregeld. Het verkeer op de 2e Barendrechtseweg heeft geen last gehad van het ongeluk. Het is overigens niet de eerste keer dat er precies op deze locatie een aanrijding tussen een fiets en auto plaatsvindt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »