Gemeentehuis ontruimd na brandalarm

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Het gemeentehuis van Barendrecht is vanochtend (Vrijdag 8 juli 2016) korte tijd ontruimd geweest vanwege een brandmelding. Drie brandweereenheden werden even na half negen vanochtend (Vrijdag 8 juli 2016) met spoed naar de locatie (Binnenhof) gestuurd. In het gebouw werd rook waargenomen.

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden de 30 tot 40 aanwezige ambtenaren al buiten. Ook de wethouder die net aan kwam fietsen moest nog even geduld hebben voordat hij aan het werk kon.

Rookontwikkeling

De brandweer stelde een onderzoek in naar de herkomst van de rook in het pand. Het bleek al snel niet om rook te gaan, maar stof van zaag en slijpwerkzaamheden. Hierop mochten om tien voor negen de ambtenaren weer naar binnen en niet veel later konden de brandweervrijwilligers retour naar de kazerne.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »