Auto klapt op boom langs Sweelincklaan, bestuurder bekneld in voertuig

BARENDRECHT – [Foto’s] Een automobilist is vanavond (Maandag 13 juni 2016) door onbekende oorzaak tegen een boom langs de Sweelincklaan geklapt. Politie, brandweer en ambulance werden even voor half negen vanavond (Maandag 13 juni 2016) met spoed voor deze melding gealarmeerd.

De auto raakte ernstig beschadigd, de bestuurderskant vouwde zich om de boom. De bestuurder van de auto raakte bekneld en moest uit de auto worden geknipt door de brandweer. Nadat de brandweer hem uit de auto had geholpen is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Afgesloten

De weg was tijdens de hulpverlening en de afhandeling van het ongeval in beide richtingen afgesloten. Omwonenden hebben hulp aangeboden aan de politie en het verkeer tegen gehouden bij de rotonde Bachlaan. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te voeren.

Sweelincklaan

Ongelukken in deze bocht van de Sweelincklaan komen vaker voor (in beide richtingen). Zonder specifiek te spreken over dit ongeval gaven omwonenden ter plaatse aan dat auto’s vaak te hard rijden en ook het wegdek zou moeten worden gecontroleerd vanwege mogelijke gladheid. Bij recente ongelukken waarbij sprake was van letsel, was het wegdek nat.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »