Auto ongeluk op de A15 bij het Vaanplein in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Gisteren (Donderdag 30 mei 2013) om vijf voor half tien ‘s avonds maakte de politie melding van een aanrijding met letsel op de A15 bij Barendrecht. Een ambulance werd met spoed naar het incident opgeroepen.

Ter plaatse bleek er een auto langs de weg te staan. De auto had schade aan de rechter voorkant, bij de ruit en aan het dak. De bestuurder van de auto liep aanvankelijk nog zelf rond bij het ongeval, maar is later toch voor onderzoek op de brancard de ambulance in gegaan. Uiteindelijk is hij ook meegenomen in de ambulance naar het ziekenhuis. De auto is meegenomen door de berger. Het is niet bekend hoe de auto de schade heeft opgelopen.

Politie en Rijkswaterstaat waren snel ter plaatse en hebben het verkeer geregeld.

Update zaterdag 1 juni 2013

Afgelopen nacht heeft er opnieuw een auto ongeluk plaatsgevonden op de A15. Bij dit ongeluk is een auto over de kop geslagen. Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat werd de brandweer opgeroepen. Deze bleek eenmaal ter plaatse niet nodig, de bestuurder was zelf al uit zijn auto gekomen. Het is niet bekend of hij met letsel is afgevoerd naar het ziekenhuis.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »