Ongeval met letsel Carnisserbaan Barendrecht

Rond half 12 vanochtend (Dinsdag 23 oktober 2012) zijn ambulance en politie opgeroepen voor een aanrijding met letsel aan de Hamburg ter hoogte van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Het ongeval bleek te hebben plaatsgevonden op de Carnisserbaan, de weg voor het zwembad.

Ter plaatse bleek een auto met vier inzittenden tegen een lantaarnpaal aan te zijn gebotst. Onduidelijk is of hier iets aan vooraf gegaan is waardoor ze tegen de paal zijn geklapt. Twee van de inzittende zijn met snijwonden in het hoofd afgevoerd met de ambulance. Eén van deze personen is met zijn hoofd tegen de glazen ruit gekomen. Een lantaarnpaal naast de weg staat schuin door de botsing. Deze zal later weer worden rechtgezet.

De politie heeft met de andere twee inzittende de schade afgehandeld. Toegesnelde familieleden van de slachtoffers hebben ervoor gezorgd dat de beschadigde auto zijn weg kon vervolgen. Na het afhandelen van de schade heeft de politie nog een ritje gemaakt naar de ambulancepost. Het ambulancepersoneel was haar verbanddoos vergeten, deze heeft de politie terug gebracht.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »