Bruggetje Facet (Rhoon) bij de Portlandse Baan

BARENDRECHT – Vorige week donderdagavond vond er op de Portlandse Baan een aanrijding plaats tussen een persoon te voet en een scooterrijder. De wachtende vrouw te voet werd door een scooter aangereden ter hoogte van het bruggetje bij de kruising van de Portlandse Baan met de Facet (Rhoon).

Het herstellende slachtoffer van een aanrijding is op zoek naar getuigen van het ongeval. Het gaat specifiek om getuigen van de aanrijding en niet de scooterrijder. Het gaat in dit geval ook niet om de aanrijding in de ochtend op bijna dezelfde plaats waarbij de veroorzaker is doorgereden.

Getuigen in de file

Het ongeval gebeurde  op donderdag 14 januari rond 18:30, een dag waarop het erg druk was op de rondwegen vanwege diverse ongevallen op snelwegen in de regio. Het slachtoffer denkt daarom dat veel mensen die op de Portlandse Baan in de file stonden het ongeval hebben zien gebeuren.

Vanwege de afhandeling van de schade komt deze mevrouw graag met getuigen in contact: “Omdat ik in de shock was (na het ongeluk, red) en daarna door het ambulance personeel naar de ambulance ben gebracht heb ik geen getuigen kunnen benaderen en heb helaas geen telefoonnummers van getuigen. Hierbij dus mijn oproep of er mensen zijn die het nog herinneren en graag getuigen willen zijn

Heeft u iets gezien m.b.t. dit ongeval? Neem contact op met BarendrechtNU zodat we u in contact kunnen brengen met deze mevrouw.

Foto: Google Streetview

« | »