Tribune BVV Barendrecht, Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto + Video + Update] BVV Barendrecht heeft gisteravond (Maandag 2 november 2015) een video gepubliceerd waarin te zien zou zijn dat de telefoon van de hoofdtrainer werd gestolen. Op de beelden zijn een man en vrouw te zien die rondstruinen door de gangen en kleedkamers van BVV Barendrecht op sportpark de Bongerd.

Trainer Adrie Poldervaart: “De telefoon bezit emotionele/bruikbare informatie over zo wel privé als zakelijke onderwerpen. Hopelijk realiseert de dief dit en brengt de spullen terug. Dit is een hele vervelende situatie.

Telefoon gestolen

De diefstal vond gisteravond (Maandag 2 november 2015) plaats rond 19:40. Op dat moment was het team net bezig om met de trainer de wedstrijd van afgelopen weekend door te nemen. De gestolen telefoon betreft een iPhone 6.

BVV

Herkent u deze dieven? Bericht ons“, aldus BVV Barendrecht op Facebook. Volgens enkele reacties op dit Facebook bericht zou het tweetal eerder op die avond ook binnen zijn geweest bij Korfbalvereniging Vitesse in de naastgelegen nieuwe sporthal van het LOC aan de Dierensteinweg.

BVV Barendrecht: “Na het massaal delen van de diefstal video van gisteren (Maandag 2 november 2015) hebben wij verschillende tips en bruikbare informatie binnengekregen via onze sociale media. Er zijn uit waarnemingen op dezelfde avond meerdere spullen gestolen op Sportpark de Bongerd waaronder andere persoonlijke eigendommen van leden.”

“Ook zijn de daders gesignaleerd op verschillende andere verenigingen in de regio Rotterdam en hebben daar ook hun slachtoffers gemaakt. Vaak doen deze dieven zich voor als leden/bezoekers van de desbetreffende voetbalclub en beroven echte leden van hun persoonlijke eigendommen.

Update: Telefoon terug

BVV Barendrecht: “Telefoon Adrie Poldervaart is inmiddels terug in zijn bezit. Na tips op sociale media en speurwerk van het eerste elftal werden de daders getraceerd. Na een kort overleg was voor de daders duidelijk dat ze zich flink in de nesten hebben gewerkt en hebben uiteindelijk vrijwillig de telefoon teruggegeven. Voor Adrie Poldervaart was dit het beste scenario mogelijk en is gelukkig zijn witte iphone 6, die emotionele/zakelijke informatie hecht, terug in zijn bezit.

Adrie dankt ook iedereen die het heeft mogelijk gemaakt dat de daders konden worden getraceerd en het verspreiden/delen van het nieuws op sociaal media.

BVV Barendrecht heeft de foto en video van de daders inmiddels van hun Facebook accounts verwijderd. Alle berichtgeving van BVV lijkt ook te zijn verdwenen. Het is onbekend of de daders zijn aangehouden door de politie of dat BVV een deal heeft gesloten met de telefoon dieven.

Diefstal telefoon Adrie Poldervaart.!! ATTENTIE !!Tijdens de maandagavond training van het eerste elftal is de mobiele telefoon van trainer Adrie Poldervaart gestolen. Op het tijdstip, 19:40, werd de na bespreking gehouden van de wedstrijd van afgelopen weekend. Echter waren deze twee dieven zo mans genoeg om persoonlijke eigendommen te stelen. Het desbetreffende toestel is een zwarte Iphone 6.Herkent u deze dieven? Bericht ons! DEEL – SHARE

Posted by BVV Barendrecht on maandag 2 november 2015

« | »