BAR medewerker klapt op boom in beruchte bocht Sweelincklaan, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Een medewerker van de BAR organisatie is vanmiddag (Donderdag 17 september 2015) betrokken geraakt bij een ongeval aan de Sweelincklaan. Een ambulance werd met spoed gealarmeerd.

Het ongeval vond plaats in de slingerbocht van de Sweelincklaan. De afgelopen maanden hebben hier al meerdere (eenzijdige) ongevallen plaatsgevonden.

Boom

De bestuurder reed met het voertuig vanaf de Middeldijk de bocht van de Sweelincklaan in, hier raakte hij vervolgens van de weg. Het voertuig raakte aan de andere kant van de weg een boom. Het (BAR) gemeente voertuig liep hierdoor aanzienlijke schade op. Aan de bestuurderskant is een groot deel van het voertuig ingedeukt.

De politie heeft de Sweelincklaan enige tijd in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. Over het mogelijke letsel van de inzittende(n) is niets bekend.

Ongevallen bocht

De afgelopen maanden hebben er al meerdere eenzijdige ongevallen plaatsgevonden in de betreffende bocht. In veel van deze gevallen was er sprake van een nat wegdek ten tijde van het ongeval.
Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »