Ongeval met auto op oprit A29 vanaf Kilweg, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de oprit vanaf de Kilweg naar de A29 heeft vanavond (Zaterdag 29 augustus 2015) een ongeval plaatsgevonden. Op het kruispunt voor de oprit richting Rotterdam heeft een auto stevige schade opgelopen bij een ongeval. De auto lijkt in de flank te zijn geraakt.

Hoe het ongeval kon gebeuren is vooralsnog onbekend. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen ter controle van een bestuurder. Een berger is het beschadigde voertuig komen ophalen. (Zie ook: scooterongeval 21:20)

Oprit afgesloten

Tijdens de afhandeling van het ongeval is de oprit vanuit Carnisselande (richting Rotterdam) afgesloten geweest. Op een aantal automobilisten na leverde dit geen problemen op voor het verkeer.

Scooter ongeval

Later vanavond (Zaterdag 29 augustus 2015) (21:20) vond opnieuw een ongeval plaats bij de Kilweg. Een scooterrijder kwam ten val op het Kilpad. De oorzaak van dit ongeval is eveneens onbekend. Een meisje is geholpen door het ambulancepersoneel.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »