Eindpresentaties projectmaand muziek Stichting ToBe in Barendrecht

ToBe organiseerde van maandag 21 januari 2013 t/m zaterdag 16 februari 2013 de Projectmaand Muziek in Barendrecht, Dordrecht en Ridderkerk. Een maand in het teken van allerlei muziekprojecten. Denk hierbij aan workshops, lezingen en veel samenspel in allerlei vormen. In de laatste week is een aantal projecten gepresenteerd.

De docenten hebben allerlei projecten ontwikkeld en voor iedere leerling is er een project waar hij/zij iets van kan leren en omdat het leuk is. ToBe is van mening dat de Projectmaand Muziek meerwaarde heeft voor alle muziekleerlingen, omdat je in aanraking komt met veel verschillende aspecten van muziek. In een enkel geval wordt er een reguliere les gegeven.

Nadat er een maand lang is geoefend in het bespelen van de muziekinstrumenten was het gisteren (Vrijdag 15 februari 2013) tijd om het eindresultaat te presenteren. De hele week lang was iedereen welkom bij verschillende eindpresentaties in de Baernezaal van de muziekschool. Gistermiddag (Vrijdag 15 februari 2013) was het de beurt aan een groep violisten en gitaristen die hun ingestudeerde Oud-Hollandse liedjes en Nederlandse popliedjes ten gehore brachten.

Fotoalbums
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »