FOTO'S + VIDEO: Kiwanis Kinderfeest 2019 bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Zaterdag 15 juni 2019) vond het Kiwanis Kinderfeest plaats op het terrein van De Kleine Duiker. Tijdens deze editie heeft de organisatie extra groot uitgepakt vanwege het jubileum van De Kleine Duiker.

Hoewel de dag met wat regen begon, liep het terrein na het begin van de middag al snel vol. Het terrein was dan ook al gevuld met spelende kinderen toen de zon halverwege de middag goed doorbrak. Honderden kinderen zijn gedurende de dag langs geweest om te komen spelen op de trampolines, de stormbaan, het springkussen en de vele andere spelletjes. Knutselen, jezelf laten schminken of langs bij de Beauty Truck was ook mogelijk.

Om alle activiteiten in goede banen te leiden hebben 40 leerlingen van het Calvijn Groene Hart geholpen bij de organisatie. Zij hebben hiermee invulling gegeven aan de maatschappelijke stage van hun opleiding.
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »