FOTO’S: Sinterklaasintocht en optocht in Carnisselande 2018

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 17 november 2018) vond de feestelijke optocht en intocht plaats van Sinterklaas in Carnisselande. De Sint en alle pieten trokken door een aantal wijken van Carnisselande, op weg naar het podiumprogramma op het Havenhoofd. De stoet werd de juiste kant op geleid door de pietenband die voorop liep.

Na vele handjes te hebben geschud op het Havenhoofd is de Sint op het podium welkom geheten door de burgemeester van Barendrecht en kinderburgemeester Anaïs Swirc. Er werd ook gezongen en gedanst voor de Sint.

Sinterklaasfeest

Voor een aantal kinderen was er gelijk een cadeautje van de Sint: De prijswinnaars van de kleurwedstrijd van winkelcentrum Carnisse Veste ontvingen hun prijs van Sinterklaas. Na afloop is Sinterklaas met alle pieten het winkelcentrum ingegaan om hier met alle kinderen op de foto te gaan en nog meer handjes te schudden.

Zie ook: FOTO’S: Sinterklaasintocht in Centrum Barendrecht
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »