Deelnemers Hemelvaart Motorrit 2018 vertrokken

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De 214 deelnemers van de Hemelvaart Motorrit zijn vanochtend (Donderdag 10 mei 2018) op 181 motoren vertrokken vanaf Aksent aan de Bachlaan. De rit is via de A29 in zuidelijke richting vertrokken. In totaal wordt er vandaag (Donderdag 10 mei 2018) 195km afgelegd. De snelweg A29 is zelfs kort afgesloten geweest zodat de hele stoet motoren achter elkaar de snelweg richting de Heinenoordtunnel op kon.

De ronkende motoren worden rond 17:15 uur weer terug verwacht op het Doormanplein in Barendrecht. De locatie van de motorrit is de hele dag live volgen via BarendrechtNU.

Update: Deelnemers van Hemelvaart Motorrit met ronkende motoren aangekomen op het Doormanplein

Motorrit voor het goede doel

Er werd gestart vanaf Aksent, de thuisbasis van Danceclub The Hit, één van de goede doelen waar de motorrit zich voor inzet. Via de Sweelincklaan zijn de motoren ook langs Hospice de Reiziger gereden aan de Voordijk, het tweede goede doel van de Hemelvaart Motorrit. In eerste instantie zou er dit jaar niet over het terrein van het Hospice worden gereden, maar na een vriendelijke uitnodiging van het bestuur van het Hospice is er last-minute een wijziging in de route doorgevoerd zodat er toch over het terrein van het Hospice kon worden gereden.

De deelnemers zullen onderweg een aantal stops maken om te eten/drinken en te tanken. Vlak voor vertrek zijn ze met een volle maag vertrokken dankzij een ontbijtje dat was klaargemaakt door vrijwilligers van Danceclub The Hit.

Video

Een video van het vertrek van de motorrit. Halverwege de video wordt de camera verplaatst omdat de motoren nog een keer langs komen over de rotonde aan de Sweelincklaan.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »