FOTO'S: Koningsdag Barendrecht 2018 van start

BARENDRECHT – [Foto’s] Koningsdag in Barendrecht is vanochtend (Vrijdag 27 april 2018) van start gegaan met de Aubade in een gevulde Dorpskerk. Tijdens het hijsen van de Nederlandse vlag door de scouting leden werd in de Dorpskerk het Wilhelmus gezongen. De muziek werd verzorgd door het jeugdorkest van de Harmonievereniging, Glenda Peters was aanwezig voor de zang.

Bekijk hier het volledige Koningsdag programma met o.a. activiteiten in het (oude) centrum, het Havenhoofd en bij vv Smitshoek: Programma Koningsdag Barendrecht 2018: Vrijmarkten, kermis, muziek, activiteiten en meer!

Koningsdag

In de Oude Dorpskern, het centrum en op het Havenhoofd in Carnisselande zijn de (kinder)vrijmarkten van start gegaan. De kermis in het centrum is om 11:00 uur open gegaan.

Zie ook: FOTO’S: Sfeerverslag Koningsdag 2018 activiteiten en kermis in het centrum van Barendrecht en FOTO’S: Koningsdag Kinderspektakel 2018 bij vv Smitshoek
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »