Harmonievereniging zet een dag lang Muziek Centraal in Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Zaterdag 17 maart 2018) stond Theater het Kruispunt in Barendrecht weer bol van activiteiten en muziek. Tijdens festival “Muziek Centraal” werden door de verschillende orkesten en groepen van de Harmonievereniging Barendrecht optredens verzorgd.

Tijdens de “kindermiddag” konden jeugdleden en alle jeugdige bezoekers naar hartenlust meedoen aan (kinder)muziekworkshops, instrumenten uitproberen en het maken van een instrumentje. Het programma in de theaterzaal werd afgesloten met een optreden van Adrumaline. De Big Band Barendrecht sloot het evenement af met een optreden in de hal van het Kruispunt.

Muziek Centraal

De vereniging dankt de ruim 2.000 mensen die dit jaarlijkse festival bezocht hebben. De Harmonievereniging heeft aan het publiek getoond waar de ruim 400 leden voor staan en door samenwerking in staat zijn zo’n groot evenement te verwezenlijken.

De organisatie wil ook de vrijwilligers die deze dag nog eens extra ondersteunden bedanken. Uiteraard ook alle sponsoren en in het bijzonder de Rabobank die dit ook financieel mogelijk gemaakt hebben. Publiek dat die dag loten heeft gekocht ter bestrijding van de kosten van het festival en hun lot nog niet hebben afgehaald kunnen de nummers en de kleur van hun loten tot 4 april doorgeven aan secretaris@harmoniebarendrecht.nl en krijgen dan bericht wanneer ze hun prijs op kunnen halen.

Optredens

Verder staan er voor de komende tijd weer heel veel optredens en activiteiten gepland voor de vereniging. O.a. Koningsdag 27 april, 4 en 5 mei, opening gemeentehuisplein op 12 mei, 1 juni anjercollecte met jeugd en volwassen leden, doorkomst Roparun op 21 mei en op 30 juni in de Oude Dorpskern bij het ZomerFeest.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »