Foto’s: WinterFeest 2017 sfeerverslag van de lichtjesoptocht, VolksKerstZang en het Oeral Kozakkenkoor

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Het avondprogramma van het Barendrechtse WinterFeest begon traditiegetrouw met een showband en de lichtjesoptocht. Showband Jong Holland speelde om 18:00 uur op het Doormanplein, gevolgd door de lichtjesoptocht.

Vlak voor de start van de optocht kwam de regen met bakken uit de hemel. Even leek het erop dat het een erg rustige wandeling zou worden, maar gelukkig sloten toch weer tientallen kinderen en ouders zich aan voor de wandeling door het centrum.

Kerstman

Twee kinderen werden uitgenodigd om tijdens de optocht mee te rijden in de slee van de kerstman. Voorop in de optocht liep de showband en achterop reed de huifkar van De Kleine Duiker. De wandeling liep vanaf het Doormanplein, via het Jaagpad richting de Paddewei. Door deze wijk is er richting de Talmaweg gelopen om via de Voordijk weer de Dorpsstraat in te wandelen. Hier kon iedereen direct aanschuiven voor de KerstVolksZang. Het JeugdOrkest van de Harmonievereniging zorgde voor de muziek.

Als afsluiter van het WinterFeest trad het Oeral Kozakkenkoor & Folkloristisch Ensemble Uzory op in de Dorpskerk. Geïnteresseerden stonden hiervoor al een uur voor aanvang in de rij bij de kerk.

Zie ook: Foto’s: WinterFeest 2017 sfeerverslag van de kerstmarkt, optredens en activiteiten

Video’s

Lichtjesoptocht:

VolksKerstZang:

Showband Jong Holland:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »