Kofferbakverkoop voor Stichting KiKa door Eiland Marlyne

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 27 augustus 2016) konden koopjesjagers en snuffelaars terecht op de parkeerplaats van de Campus Lagewei. Hier werd van 9:30 tot 14:00 uur een kofferbakverkoop georganiseerd door Eiland Marlyne.

Zo’n 50 deelnemers betaalden een bijdrage om hun spullen te mogen verkopen tijdens de kofferbakverkoop. Deze bijdrage komt ten goede aan Stichting KiKa. In totaal is er vandaag (Zaterdag 27 augustus 2016) €1.200 opgehaald.

Run for KiKa

Medewerkers van Eiland Marlyne doen volgende week mee aan de ‘Run for KiKa Estafette‘: een nieuwe sponsorloop waarbij deelnemers in teamverband 285km afleggen in 3 dagen tijd. Team Eiland Marlyne gaat vrijdag 2 september met 10 deelnemers van start in Groningen. De finish is op 4 september in Utrecht nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Sponsors

Het team uit Barendrecht is op het moment van schrijven zelfs het team met het hoogste sponsorbedrag: ruim €15.000. Dankzij de bijdrage van de 50 verkopers en de opbrengst van de verkoop van eten, drinken en ijsjes is er vandaag (Zaterdag 27 augustus 2016) €1.200 opgehaald.

Deelnemer Pieter-Jan Lagerweij van Eiland Marlyne: “Ik heb vroeger zelf leukemie gehad van mijn 4e tot mijn 9e levensjaar. Toen ik hoorde dat mijn werk mee wilde doen aan dit evenement heb ik geen moment getwijfeld om mee te doen! Ik wil op deze manier iets terug doen om de kinderen te helpen die op dit moment te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.” U kunt het team ook sponsoren via de teampagina.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »