Scholieren starten derde dag Avondvierdaagse met drum tastic

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Leerlingen van vier basisscholen zijn de derde dag van de avondvierdaagse in Barendrecht begonnen met een drumsessie. DrumTastic is een swingende work-out op een fitnessbal voor kinderen. Kinderen van De Zeppelin, De Driehoek, CBS de Vrijenburg en de Groen van Prinsterer deden mee, maar als er nog wat plekjes vrij waren mochten alle kinderen meedoen.

Onder leiding van twee instructeurs werden de kinderen in ongeveer 10 minuten tijd alvast opgewarmd voor de te wandelen route. Deze liep vanavond (Woensdag 8 juni 2016) een stukje door de wijk Meerwede waarna er via de Voordijk naar de wijk Nieuweland werd gewandeld. Via de onderdoorgang A29 (Harmonielaan) wandelden de deelnemers weer terug richting het zwembad.

Zie ook: Foto’s avondvierdaagse dag 1 en dag 2

Dag 3 en intocht

Vandaag was de route het kortst van alle vier de avonden, morgen (Donderdag 9 juni 2016) zal de wandeling weer iets langer zijn en o.a. door/langs de wijken Meerwede en Waterkant lopen. Na een rondje rond de hockeyvelden lopen de deelnemers terug richting het zwembad voor een feestelijk onthaal.

Alvast heel veel succes en wandelplezier toegewenst voor morgen! Leuke foto’s van (snoep)medailles, bloemen en andere wandelprijzen zijn morgenavond (Donderdag 9 juni 2016) uiteraard welkom via nieuws@barendrechtnu.nl (of via Twitter/Facebook chat).
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »