WinterFeest Barendrecht 2015

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zaterdag 12 december 2015) vond de zevende editie van het WinterFeest Barendrecht plaats. Er werden activiteiten georganiseerd in de Oude Dorpskern en op de Middenbaan. Het startschot werd vanmiddag (Zaterdag 12 december 2015) om 12:00 uur gegeven op het Doormanplein, hierbij werd de nieuwe sfeerverlichting van het evenement ontstoken.

De zeven meter hoge kerstboom op het Doormanplein voor het WinterFeest zal hier tot de kerst blijven staan.

WinterFeest

Op het grote podium op het Doormanplein vonden verspreid over de dag muziek en dansoptredens plaats. Bij de Dorpskerk werden workshops georganiseerd en kinderen konden met een strippenkaart in de zweefmolen, een broodje bakken boven het vuur en nog veel meer. Op het veld voor de Dorpskerk speelden kinderen het kerstverhaal na.

Ondanks de toenemende bewolking in de loop van de middag was het gezellig druk op het WinterFeest. Tegen de tijd dat de eerste druppels naar beneden kwamen stonden de dansers van FunkyFeet op het podium te swingen waardoor de regen niet eens meer opviel.

Zie ook: Lichtjesoptocht en Volkskerstzang WinterFeest Barendrecht 2015

Video: Optredens Funky Feet
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »