Opening oranjespeeltuin en nieuwe speeltoestel in Barendrecht

[Foto’s en video] Vanochtend (Zaterdag 30 maart 2013) om elf uur is de Oranjespeeltuin aan de Graaf Adolfstraat geopend. Vele kinderen waren samen met hun ouders naar de opening gekomen. Na het aftellen naar de opening stormde de kinderen letterlijk naar binnen en al snel was de hele speeltuin gevuld.

De kinderen hadden zo’n haast omdat er in de speeltuin vele eieren waren verstopt. Er werd drukt gezocht en kinderen liepen met tassen vol eieren door de speeltuin. Een enkele geluksvogel heeft het gouden paasei gevonden en dit is door de Oranjetuin beloond met een grote chocolade paashaas.

Om half twaalf is het nieuwe speeltoestel officieel geopend. Het speeltoestel is gekozen door kinderen te laten stemmen en ze hebben hierbij massaal gekozen voor een klimparcours. Afgelopen winter zijn de vrijwilligers van de speeltuin druk bezig geweest om dit speeltoestel in de speeltuin te plaatsen. Nadat het lint was doorgeknipt stormde de grote groep kinderen het nieuwe toestel op.

Fotoalbums
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »