IJsselmondse Randweg / op en afrit A15, Barendrecht

BARENDRECHT – In de nachten van 3 tot en met 7 april tussen 21:00 en 05:00 uur is de kruising aan de IJsselmondse Randweg in Barendrecht volledig afgesloten. Vanavond (Maandag 3 april 2023) is de eerste van de vier avond en nachtafsluitingen.  De op- en afrit naar de A15 is tijdens de wegwerkzaamheden ook niet bereikbaar. Er komt een nieuwe asfaltlaag en er worden wegmarkeringen aangebracht. Overdag tussen 05:00 uur en 21:00 uur is de kruising open voor het verkeer.

Tijdens de nachtelijke afsluitingen zijn er omleidingsroutes. Alle bedrijven en terreinen zijn via deze omleidingen bereikbaar. De omleidingen lopen o.a. via de oprit bij de Kilweg/A29, via de Vaanweg/Rotterdam Zuid en via Ridderkerk (A38)

Ook werkzaamheden aan de rotonde

In dezelfde nachtelijke periode worden er ook asfaltreparaties op de rotonde (kruising IJsselmondse Randweg – Asserstraat/Euroweg) uitgevoerd. De rotonde is gedeeltelijk afgesloten, de Asserstraat en de Euroweg vanuit en naar Rotterdam blijven bereikbaar.

De route richting de kruising IJsselmondse Randweg – Schaapherderweg is afgesloten. Ook hiervoor wordt tijdens de nachtelijke werkzaamheden een omleidingsroute ingesteld richting en vanaf de snelweg A15.

De betreffende wegen zijn in beheer van Waterschap Hollandse Delta. Gebr. van Kessel Wegenbouw bv voert de werkzaamheden uit.

« | »