Wegwerkzaamheden Kilweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Door toenemende verkeersdruk is op bepaalde dagdelen de rechtsafstrook op de Kilweg richting de A29/ Rotterdam overbelast. Daarom zal er een extra strook tussen de Middelweg en de A29 worden aangelegd.

Onlangs hebben er op deze locatie ook al werkzaamheden aan de verkeerslichten plaatsgevonden. De nieuwe werkzaamheden starten op 20 november en duren drie weken.

De inrit naar het bedrijventerrein wordt hierbij tijdelijk afgesloten. Dit is nodig om veilig te kunnen werken op en naast de in gebruik blijvende rijbanen. Het (bestemmings)verkeer wordt via omleidingsborden verwezen naar de ingang van het bedrijventerrein via de Middelweg. De afsluiting duurt maximaal 3 weken. Na de afronding kan er in de nieuwe situatie bijna twee keer zoveel verkeer opstellen voor de oprit naar de A29. Het verkeer op de Kilweg kan op die manier beter doorstromen.

Artikelfoto: Archieffoto van eerdere werkzaamheden op de Kilweg in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »