26 aug - 1 nov: Werkzaamheden voor vergroten van rotonde aan de Tuindersweg

BARENDRECHT – Maandag 26 augustus start de gemeente met werkzaamheden rondom de Tuindersweg. De rotonde aan de Tuindersweg wordt vergroot en in beton aangebracht. Gelijktijdig legt de gemeente ook de snelfietsroute F15 IJsselmonde aan, deze sluit aan op het gedeelte van de Verenambachtseweg.

Naar verwachting is de nieuwe rotonde eind oktober geheel gereed. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer ter plaatse omgeleid via borden. Tankstation Berkman blijft bereikbaar. Van 2 september t/m 1 november wordt de rotonde richting het NS-station afgesloten.

Start uitvoering rotonde Tuindersweg

Op maandag 26 augustus start de aannemer KWS met de werkzaamheden op de rotonde. KWS voert het werk in verschillende fases uit. Omstreeks 2 september wordt de rotonde richting Ziedewij en het NS-station afgesloten. Gemeente Barendrecht: “Wij proberen de overlast voor betrokkenen tot een minimum te beperken en de bereikbaarheid zoveel mogelijk te garanderen via een omleidingsroute. Tijdens de werkzaamheden blijft de Tuindersweg bereikbaar voor doorgaand verkeer via een by-pass langs de rotonde.

Planning

De planning ziet er als volgt uit:

  • Fase 1: Aanleg By-pass (26 augustus 2019 t/m 2 september 2019)
  • Fase 2: Rotonde Tuindersweg/Gebroken Meeldijk afgesloten (2 september 2019 t/m 1 november 2019)
  • Fase 3: By-pass verwijderen

Meer informatie en contact

Tijdens de werkzaamheden kunt u met vragen terecht bij de omgevingsmanager van KWS, Olivier van de Klippe. De contactgegevens zijn: OvandeKlippe@kws.nl, en tijdens kantooruren 078-6250800 of 06-50226570, via de omgevings-app van KWS “Rotonde Tuindersweg” of op de website www.KWS.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »