Willeke Smit als hoogste geëindigd op het Solisten concours, ToBe Baerne Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag 5 april heeft Willeke Smit, hoorniste bij het jongerenorkest B’tween van Harmonievereniging Barendrecht de eerste prijs gewonnen in de hoogste categorie bij het solistenconcours georganiseerd door Tobe in de Baerne in Barendrecht . De 14-jarige Willeke speelt sinds 2009 hoorn bij de vereniging en volgt de lessen bij Jozé Aaftink.

Naast Willeke deden nog 5 talentvolle leden mee : Thijs de Pee op hoorn, speelt in het Jeugdorkest, Lennart Nijssen op euphonium speelt eveneens in het Jeugdorkest. Timo Ketelaar op trombone speelt ook in het Jeugdorkest maar in B’tween en Harmonieorkest op euphonium. Marije Ketelaar op basklarinet speelt in B’tween en Harmonieorkest en Damyan Vermaas op trombone speelt eveneens in B’tween.

Voor lessen op alle instrumenten uit de harmonie bezetting kunt u terecht bij Harmonievereniging Barendrecht. Tevens kunnen ervaren muzikanten instromen in een van de 18 groepen/orkesten van de vereniging. Er is voor jong tot oud op elk niveau mogelijkheden tot samenspel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »