Samoerai survival door JCR-Judo op de stormbaan in de Zuidpolder

BARENDRECHT – JCR-judo heeft afgelopen week bij de stormbaan in de Zuidpolder een samoerai survival georganiseerd. In twee groepen voor kinderen van 7 en 8 jaar en 10 t/m 14 jaar werden de kinderen ontvangen. Ook broers, zussen, vrienden en/of vriendinnen mochten meedoen nadat ze zich hadden opgegeven.

De kinderen werden in groepjes verdeeld en gingen met een begeleider de hindernissen oefenen. Nadat alle hindernissen geoefend waren, was het tijd voor de wedstrijd: Wie is de snelste van JCR? Ook werd er gekeken wie een echte doorzetter was en zichzelf heeft overwonnen tijdens deze stormbaan.

Bij de jongste groep waren Kai en Cees de snelste en was Stella de doorzetter van de groep. Bij de oudere groep waren Marijn en Luka de snelste en was Ezra de doorzetter van de groep. “Het was een leuk en modderig evenement waarin de kinderen niet alleen hun angsten overwonnen, maar ook leerden samenwerken en respect voor elkaar te hebben”, aldus Mario Nooitgedagt van JCR Judo.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »