Dansers van Gymnastiekvereniging Barendrecht geven Winterdansshow in Theater het Kruispunt

BARENDRECHT – Barendrecht is met de start van het nieuwe jaar weer een vereniging rijker. Op 1 januari is Dance Barendrecht opgericht. De ruim 250 leden en leiding van de dansafdeling van Gymnastiekvereniging Barendrecht zijn overgegaan naar deze geheel nieuwe dansvereniging.

Zij staat voor het plezier in dansen voor al haar leden. Dance Barendrecht biedt verschillende dansstijlen aan voor jong en oud: Bewegen op muziek, Jazzdance, Streetdance en Zumba.

Op 8 januari vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt het kandidaatsbestuur bestaande uit Kimm Berns (voorzitter), Jacco Gielen (penningmeester) en Astrid Terlouw (secretaris) voorgesteld en zal er worden gestemd. Tevens wordt er vooruitgeblikt naar de toekomst. Dance Barendrecht wil onder andere haar diverse aanbod uitbreiden.

Bekijk de website dancebarendrecht.nl voor meer informatie of mail naar info [@] dancebarendrecht. De lessen worden gegeven in het Hof van Maxima, aan de Zichtwei en Kruidentuin.

Artikelfoto: Dansers van -toen nog- Gymnastiekvereniging Barendrecht geven Winterdansshow in Theater het Kruispunt (2019)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »