Open Instuif Gymnastiekvereniging Barendrecht groot succes

BARENDRECHT – Gymnastiekvereniging Barendrecht (GVB) stond vorige week op het punt om te stoppen te bestaan: GVB heeft al enige tijd problemen om een voltallig bestuur voor de vereniging te vinden. Diverse vacatures blijven open staan waardoor de toekomst van de vereniging op het spel staat.

Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) vorige week is een commissie ingesteld om de komende periode te onderzoeken wat voor toekomst mogelijk is voor de club.

Advies bestuur

Het huidige bestuur van Gymnastiekvereniging Barendrecht: “Tijdens de BALV hebben de leden van GVB hun vertrouwen uitgesproken en de tijdelijke buitengewone commissie hun mandaat gegeven om te starten met hun onafhankelijk onderzoek naar een bestuurbare vereniging voor nu en in de toekomst. Na het onderzoek volgt er een advies van de commissie aan het Bestuur om de Vereniging te versterken en toekomstbestendig te maken.

De tijdelijke onderzoekscommissie bestaat uit Willem Booij, Dennis Boom, Leon van der Wilk en Jos Vis. Vanzelfsprekend kunnen geïnteresseerden zich (nog steeds) melden bij GVB voor een functie in het bestuur van de vereniging.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »