Rabobank verdeelt €50.000 in Clubkas Campagne, inschrijvingen geopend

BARENDRECHT – Bij de Rabobank Clubkas Campagne brengen leden van de Rabobank hun stem(men) uit op hun favoriete stichting of vereniging uit Barendrecht of één van de omliggende plaatsen. Hoe meer stemmen de deelnemers krijgen, hoe groter de bijdrage is die ze ontvangen.

Met de bijdrage kunnen verenigingen/stichtingen activiteiten realiseren die de leefbaarheid in Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam ten goede komen. Van 16 januari tot 13 maart 2017 kunnen verenigingen en stichtingen zich inschrijven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie èn de voorwaarden hiervoor staan op de website van de Rabobank.

Clubkas

Rabobank: “De Clubkas Campagne is een middel waarmee wij concreet invulling geven aan ledeninvloed; onze particuliere leden mogen door het uitbrengen van hun stem samen bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage verdienen voor hun clubkas.” Voorheen bepaalde de bank zelf welke partijen gesponsord werden, met de Clubkas Campagne bepalen de leden van de bank.

€ 50.000,-

In 2017 stelt de bank een bijdrage van € 50.000,- beschikbaar die verdeeld wordt onder alle deelnemende clubs. Dit bedrag wordt verdeeld naar rato van het aantal stemmen dat zij krijgen. Daarnaast is er ook een Creativiteitsprijs; clubs die op een originele of ludieke wijze zowel hun club als ook de Clubkas Campagne promoten via social media maken kans op extra geldprijzen.

De leden van de Rabobank kunnen van 28 maart t/m 11 april 2017 hun stem(men) uitbrengen op de clubs van wie zij vinden dat die steun van de Rabobank verdienen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »