Tuinstoelenconcert op het Havenhoofd, volgende concert bij Het Trefpunt

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Enkele tientallen bezoekers hebben afgelopen dinsdagavond een bezoekje gebracht aan het Tuinstoelenconcert door Harmonievereniging Barendrecht op het Havenhoofd. Iedereen kon gedurende het concert (gratis) aanschuiven met zijn eigen tuinstoel om naar het Jongerenorkest B’tween en het Harmonieorkest te luisteren.

Omwonenden wisten de muzikale klanken van het concert op te vangen vanaf hun balkons, maar bezoekers op het plein werden tussen de muziek door dan weer getrakteerd op poffertjes van Grand café Double Dutch.

Tuinstoelenconcert Het Trefpunt

Dinsdagavond 5 juli zal om 20:00 uur een zomeravondconcert voor omwonenden en andere belangstellenden worden gehouden op het plein bij Het Trefpunt. Kom luisteren naar zomerse muziek en blijf na afloop gerust nog even voor een drankje. De toegang is gratis. Neem wel je eigen tuinstoel mee!



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »