Funkey Hockey bij Hockeyclub Barendrecht van start

BARENDRECHT – [Foto’s] De Barendrechtse hockeyclub HCB heeft een mooi initiatief voor de jongste sportievelingen ontplooid door een zogenaamde Funkey Hockeygroep te starten. Kinderen van vier tot zes jaar maken bij deze gezellige sport- en spelvariant kennis met allerlei vaardigheden ter voorbereiding op de echte hockeysport, die in het kader van de veiligheid pas vanaf zes jaar beoefend mag worden.

Trainingen

De trainingen bestaan uit diverse vormen van spel en bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van deze leeftijdsgroep. Zo leren de kinderen niet alleen op een zeer leuke, maar bovendien veilige manier omgaan met sportief bewegen. Fun staat centraal en is dus de key. Met behulp van splinternieuwe, aansprekende, gekleurde spelmaterialen leven de kinderen zich sportief uit onder leiding van een enthousiaste trainersgroep, aangevoerd door Laura Kooijman.

Aanmelden

Funkey hockey blijkt van meet af aan zo’n groot succes dat de groep qua aantal meiden al helemaal vol zit. Wel is er nog plek voor enkele jongens. Jongens van vier of vijf jaar, die gezellig willen komen kijken en drie keer willen komen meetrainen, kunnen zich aanmelden via de site www.hcbarendrecht.nl Na de zomervakantie is er weer volop ruimte voor enthousiaste meisjes en jongetjes. Gezien de grote belangstelling is het advies wel reeds nu via de site in te schrijven voor komend seizoen, zodat uw kind verzekerd is van een plekje in de Funkey Hockeygroep.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Hockeyclub Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »