'Glow in the dark' tennis weekend bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen weekend vond bij Tennisvereniging Barendrecht een uniek evenement plaats. Voor het eerst in de historie werd er in Barendrecht een Glow in the dark tennis evenement georganiseerd.

De recreatiecommissie en de jeugdcommissies zorgden voor een sfeervolle hal waarin er diverse toernooien werden gehouden voor de jeugd en voor volwassenen. Een mooie samenwerking waardoor ca. 140 spelers genoten van tennis fun. Iedereen was na afloop enthousiast. Hoewel voor velen de timing wanneer de bal op hen afkwam best lastig bleek en dit tot vele hilarische momenten leidde.

De organisatie had ook gezorgd voor een sfeervolle aankleding van het geheel. Van de jongste jeugd tot en met de oudere volwassenen, iedereen genoot ervan. In de kantine was er ook gezorgd voor de nodige hapjes, drankjes en muziek. Hiermee werd het eerste evenement van 2020 georganiseerd bij Tennisvereniging Barendrecht. Velen zullen nog volgen, zo is op 21 maart een apres ski toernooi en op 14 maart is de open dag waar iedereen vrijblijvend kennis kan komen maken met deze gezellige vereniging.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »