Trainen voor de Ladiesrun bij CAV Energie op de Bongerd

BARENDRECHT – Op 16 juni 2019 vindt de dertiende editie van de Ladiesrun Rotterdam plaats vanaf Ahoy Rotterdam. Dit loopevenement kent drie afstanden, te weten 5, 7,5 en 10 kilometer.

Wil je ook meedoen met de Ladiesrun op zondag 16 juni 2019 in Rotterdam? Maar train je daarvoor liever in een groep dan in je eentje? Dan heeft atletiekvereniging C.A.V. Energie uit Barendrecht een speciaal trainingsaanbod voor je:

Voor loopsters die geen lid zijn van een atletiekvereniging, maar zich toch goed willen voorbereiden voor deze loop, biedt C.A.V. Energie een uniek loopproject aan met een tijdelijk lidmaatschap: “Wij zien graag dat loopsters goed voorbereid aan de start verschijnen en wij willen loopsters laten ervaren dat een gezamenlijke voorbereiding het lopen prettiger maakt.

Speciaal trainingsaanbod voor de Ladiesrun

Voor de Ladiesrun kent atletiekvereniging Energie een speciaal trainingsaanbod. Het houdt een tijdelijk lidmaatschap van C.A.V. Energie vanaf 3 april tot 16 juni 2019 in. Er wordt gezamenlijk getraind op en of vanaf de kunststofatletiekbaan op het Sportpark De Bongerd, Dierensteinweg 10 in Barendrecht.

De trainingen vinden iedere woensdagavond van 19.30 tot 20.45 uur plaats (beginnend op 3 april) en iedere zaterdag van 9.30 uur tot 11.00 uur (beginnend op 6 april ) onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Er is sprake van volledige begeleiding naar de ladiesrun met een maatgericht loopschema. En je traint samen met gemotiveerde loopsters die hetzelfde doel hebben.

Het tijdelijk trainingsaanbod (waarbij je onder meer verzekerd bent via de Atletiek Unie) kost €55,00 en is mogelijk voor deelneemsters aan de 5, 7,5 en 10 kilometer. En mocht u besluiten om na deze periode lid te blijven van C.A.V. Energie dan kan dit tegen een gereduceerd inschrijftarief.

Meer informatie en een inschrijfformulier vind je op de website cavenergie.nl; vragen kunt u stellen via een mailbericht info@cavenergie.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »