Bushalte Dudokdreef, Barendrecht

BARENDRECHT – “Veel oudere bewoners van de wijk Bijdorp zijn blij met de nieuwe busroute van buslijn 84 door hun wijk“, zo schrijft EVB raadslid Marius van den Berge aan de wethouder: “Het biedt hen de mogelijkheid om nog meer gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer.

Hij merkt echter op dat de halte aan de Dudokdreef maar voor één richting een bushokje heeft (foto). Van den Berge: “Het zou voor de oudere reizigers een uitkomst zijn als ook daar een abri werd geplaatst zodat zij beschut tegen weer en wind op de bus kunnen wachten.” Diverse andere haltes in Barendrecht richting het station hebben ook geen bushokje.

Geen antwoord

De partij wil weten waarom er momenteel geen abri is voor reizigers richting het station. Er wordt tevens gevraagd of het alsnog mogelijk is om deze te plaatsen. Van den berge: “Een van de oudere buurtbewoners had hierover eerst geïnformeerd bij de RET, maar werd doorverwezen naar de gemeente.” De buurtbewoner heeft vervolgens alleen een automatische ontvangstbevestiging van de gemeente gehad op de vragen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »