Gemeenteraadsvergadering in De Baerne

BARENDRECHT – De afgelopen weken hebben de informateurs Lennart van der Linden en Klaas Groenendijk gesprekken gevoerd met alle fracties uit de gemeenteraad en met de burgemeester en de gemeentesecretaris van Barendrecht, om zo de mogelijkheden voor het vormen van een nieuwe coalitie te verkennen. Alle gesprekken zijn ontspannen en constructief verlopen.

De bevindingen en het advies van de informateurs worden tijdens de raadsvergadering van 1 november a.s. besproken met de gemeenteraad van Barendrecht. De raadsvergadering start om 19.00 20:00 uur en vindt plaats op locatie De Baerne (ingang zaal bij parkeerplaats naast de brandweerkazerne aan de Dr. Kuyperstraat 25 te Barendrecht).

Update: Gisteren (Zondag 30 oktober 2016) is aangekondigd dat de raadsvergadering van vanavond (Maandag 31 oktober 2016) om 19.00 uur zou starten. In overleg met de fractievoorzitters is echter besloten de raadsvergadering van vanavond (Maandag 31 oktober 2016) om 20.00 uur te laten starten. Het bespreken van de bevindingen en het advies van de informateurs met de gemeenteraad staat als eerste onderwerp geagendeerd.

Archieffoto: Gemeenteraadsvergadering in De BaerneBekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »