Circus en feestavond voor viering van 15-jarig bestaan De Zeppelin (Basisschool, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Op basisschool ODS De Zeppelin stond vandaag (Donderdag 3 juli 2014) alles in het teken van de viering van het 3e lustrum. Kinderen, ouders en leerkrachten vierden vandaag (Donderdag 3 juli 2014) samen uitgebreid het 15-jarig bestaan van de school.

Circus Rotjeknor

In aparte groepen hebben de onder- en bovenbouw vandaag (Donderdag 3 juli 2014) geoefend voor het opvoeren van een circusvoorstelling. Dit deden ze op het schoolplein naast het Middeldijkerplein samen met Circus Rotjeknor. Onderbouwleerlingen voerden vanmiddag (Donderdag 3 juli 2014) om drie uur hun voorstelling op voor ouders en andere belangstellenden. De bovenbouw voerde hun eigen circusshow op om kwart voor zes.

Vele trotse ouders keken toe hoe de kinderen tijdens een spectaculaire circusvoorstelling al hun kunsten vertoonden. Dankzij het goede weer was het voor zowel de artiesten als het publiek goed vertoeven op het schoolplein.

Feestavond

Na afloop van de circusvoorstelling konden leerlingen en ouders verder feesten in de grote gymzaal naast de school. Hier waren naast een hapje en drankje ook enkele kraampjes opgesteld. Gezien de lange rij door de gymzaal was het ijs erg populair bij jong en oud. Ook werden er kinderen geschminkt en was er een plek voor de meisjes om de nagels te laten lakken.

De juffen en meesters hebben de avond op het podium geopend met hun dansact, vervolgens was het de beurt aan de aanwezige kinderen om hun eigen (dans)optredens te laten zien op het podium. De feestavond duurde tot negen uur, maar de kinderen mogen morgen (Vrijdag 4 juli 2014) een beetje uitslapen, zij worden weer tussen half tien en tien uur op school verwacht.

Lipdub

Ter ere van het 15 jarige bestaan van De Zeppelin maakte de leerkrachten een lipdub. Deze kun je hier bekijken:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Video: odsdezeppelin, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »