Felicitaties voor Cum Laude geslaagde VWO leerlingen Calvijn

BARENDRECHT – [Foto’s] Drie leerlingen van het Calvijn Groene Hart zijn vanmiddag (Woensdag 6 juli 2016) extra in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van hun VWO diploma’s. Sophieke Lems, Kevin Westra en Calvin de Vries uit 6 atheneum hebben het voor elkaar gekregen om te voldoen aan de voorwaarden om Cum Laude te slagen: gemiddelde van de eindcijfers is minimaal 8,0 en geen enkel eindcijfer is lager dan een 7.

Wethouder Leon van Noort (onderwijs) overhandigde deze diploma’s nadat de leerlingen extra in het zonnetje waren gezet. Leerling Marjolein wordt mogelijk de vierde Cum Laude geslaagde, maar hiervoor moet nog worden gewacht op de uitslag van een herprofilering. (Update: gelukt)

Zie ook: Diploma uitreiking voor 45 VWO leerlingen Calvijn Groene Hart

Cum Laude

Sophieke heeft voor 9 vakken eindexamen gedaan, Kevin en Calvin voor 8 vakken. Alle drie hebben ze een gecombineerd NT-NG profiel gevolgd. Sophieke gaat als vervolgstudie Biotechnologie studeren aan de Universiteit Wageningen, Kevin en Calvin gaan Technische Natuurkunde studeren aan de Technische Universiteit Delft.

Vanmiddag ontvingen in totaal 45 leerlingen een VWO diploma tijdens de uitreiking (foto’s) op het Calvijn Groene Hart.

Update: 4e cum laude geslaagd

Dankzij het behalen van een 9 voor de herkansing van een rekentoets is VWO leerling Marjolein Meijering ook cum laude geslaagd:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »