Talentenshow basisschool: Driehoek’s got Talent

BARENDRECHT – Openbare basisschool De Driehoek aan de Vrijheidsakker in Carnisselande vierde afgelopen vrijdag de 4e editie van “Driehoek’s got Talent”. Georganiseerd door de activiteitencommissie (AC) en gepresenteerd door directeur Hans van den Broek was op vrijdagavond de meest gevarieerde talentenshow van Barendrecht te zien en te horen. Van zang en dans tot acrobatiek en pianospel. Alles passeerde de revue en allemaal kregen ze hun ‘three minutes of fame’. Plezier en talentontwikkeling stonden centraal deze avond.

Dit jaar telde de show een vierkoppige jury, waaronder Nydia Thung, die van talentenshows haar hobby heeft gemaakt, Glenda Peters die in 1985 zelf heeft meegedaan met de allereerste Soundmixshow van Henny Huisman, de enige echte Frank Groenendijk, die deze zomer te vinden is op het North Sea Jazz festival en last but not least: een levensgrote Minion, die maar niet stil kon zitten bij zoveel talent. De jury stond dit jaar voor een moeilijke taak. Uiteindelijk was het Jethro uit groep 4 (foto), die met een fantastische dansact op Papaoutai van Stromae er met de beker vandoor ging.

Mede dankzij een uitstekende samenwerking tussen basisschool de Driehoek en het Dalton Lyceum Barendrecht en de enorme betrokkenheid van ouders kon deze fantastische avond plaatsvinden. Beide scholen zijn onderdeel van de onderwijsgroep Zuid-Hollandse waarden voor primair en voortgezet onderwijs (OZHW voor PO en VO).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »