Koningsspelen op Het Kompas gestart met een vrolijke dans

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Alle leerlingen van CBS Het Kompas zijn de Koningsspelen vanochtend (Vrijdag 22 april 2016) met muziek en dans begonnen. Op het schoolplein aan de Van Ravesteyndreef werd gezongen, gesprongen en gedanst op Hupsakee, het lied voor de opening van de Koningsspelen. Na afloop liet iedere klas luid en duidelijk zijn yell horen.

Nadat de leerlingen binnen even hebben gepauzeerd en gegeten was het tijd om te gaan spelen: de onderbouw gaat spelletjes spelen op het schoolplein. De bovenbouw gaat vandaag (Vrijdag 22 april 2016) op vossenjacht.

Foto’s

Heb je vandaag (Vrijdag 22 april 2016) zelf foto’s gemaakt bij de Koningsspelen in Barendrecht? Stuur je foto(‘s) inclusief de naam vd school in via deze pagina, per e-mail naar nieuws [@] barendrechtnu.nl of via Twitter/Facebook. Vanavond (Vrijdag 22 april 2016) volgt een artikel met een overzicht van alle ingezonden foto’s en de foto’s van scholen.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »