Kapsalon Mind Your Hair gestopt, MOOI ZO Home & Living verhuist van Middenbaan naar Dorpsstraat

BARENDRECHT – Kapsalon Mind Your Hair aan de Dorpsstraat in Barendrecht is sinds vorige week zaterdag definitief gesloten. “Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn kapsalon in Barendrecht die ik 25 jaar heb gehad. Een mooie tijd met vooral veel ups. Dank aan de collega’s waarmee ik heel fijn heb samengewerkt en natuurlijk aan heel veel lieve attente en fijne klanten die ik heb leren kennen. Ik wens iedereen een mooie toekomst toe“, aldus eigenaresse Gerrie.

Er is nog gekeken over de kapsalon kon worden overgenomen, maar uiteindelijk is er besloten om te stoppen met de kapsalon. Kapster Saskia van het voormalige Mind Your Hair zal haar werkzaamheden voortzetten bij Kapsalon Blitzz aan het Onderlangs in Barendrecht.

Verhuizing MOOI ZO Home & Living

Woonaccessoires winkel MOOI ZO Home & Living zit momenteel gevestigd op de Middenbaan 44, maar zal -naar verwachting- in april vertrekken uit dit winkelpand. De winkel gaat verhuizen naar het vrijgekomen winkelpand van Mind Your Hair, naast T Ouwe Dorp langs het Doormanplein.

Het is nog niet bekend of/wat er in het leegkomende pand van MOOI ZO Home & Living zal komen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »