'Afsana Premium Food' opent de deuren op het Muziekplein

BARENDRECHT – In augustus 2020 kondigde Afsana Premium Food aan om een winkel te openen aan het Muziekplein in Barendrecht. Nu, ruim een jaar later, heeft de winkel eindelijk de deuren kunnen openen voor klanten.

De ondernemer geeft aan het afgelopen jaar een moeilijke periode te hebben gehad, door veel tegenslagen en de gevolgen van de coronamaatregelen. Maar nu konden de deuren dan echt open: “Met veel trots presenteren wij na ons succesvolle restaurant Afasana te Rotterdam, nu ook Afsana Premium Food in Barendrecht. Een mooie aanwinst voor Barendrecht en omgeving.

Afsana

Afgelopen weekend vond de officiële opening plaats van de verswinkel/slager. De eigenaar bedankt de eerste klanten voor hun positiviteit: “In de afgelopen dagen hebben wij zoveel mooie complimenten gehad, prachtige bloemen ontvangen en mooie woorden gehoord. Alleen maar positieve geluiden, boven onze verwachting. Dank jullie wel lieve mensen en wij beloven dat wij altijd voor jullie trouwe, servicegericht, kwaliteit, gezonde en lekkere producten leveren.

Alle vleeswaren in de winkel zijn Halal. In de winkel zijn binnenkort ook o.a. afgaanse producten en verse maaltijden van restaurant Afsana Rotterdam te koop.

De winkel is momenteel dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00 uur (op vrijdag open tot 20:00 uur, zondag geopend vanaf 12:00 uur).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »