Rechtstreex 'Barendrecht Noord' van start aan de Boerhaavelaan

BARENDRECHT – Gistermiddag (Woensdag 28 april 2021) is ‘Rechtstreex Barendrecht Noord’ van start gegaan aan de Boerhaavelaan in Barendrecht. Sandra van de Wal en Johan Terdu hebben zich als bezorg/afhaalpunt aangesloten bij Rechtstreex: “Verse, seizoensgebonden boodschappen direct bij boeren en makers uit je eigen regio.

Sandra en Johan: “Dat er alleen streekproducten te verkrijgen zijn spreekt ons erg aan. Minder transportkilometers zorgen ervoor dat er minder luchtvervuiling is om de producten op uw bord te krijgen. We hopen je snel te mogen ontmoeten op het wijkpunt. Elke woensdag zetten we je boodschappen klaar bij ons wijkpunt aan de Boerhaavelaan. 

Rechtstreex

Via de website van Rechtstreex kunnen klanten voor iedere maandag 10:30 uur een bestelling plaatsen van lokale producten waaronder groente, fruit, brood, croissants, eieren, bonen, pasta’s, beleg, sappen/dranken, meel, banket en ook kazen. Op de website van Rechtstreex is tijdens het bestellen ook direct te zien bij welke bedrijf uit de regio het product vandaan komt.

De klant kan de bestelling vervolgens op de daaropvolgende woensdag tussen 16:00 en 19:00 uur komen ophalen aan de Boerhaavelaan 7 in Barendrecht (pand van Stichting Dajong). Ook is het mogelijk om de bestelling vanaf €45,- te laten bezorgen op woensdag of donderdag (voor €2,50 extra). Vanaf €60,- is bezorging gratis.

Voor inwoners van Carnisselande die het afhaalpunt dichterbij zoeken: Er bestaat ook al een Rechtstreex afhaalpunt in Smitshoek (van Leendert en Joke) aan de Voordijk 497.

Artikelfoto: De opening van ‘Rechtstreex Barendrecht Noord’ van Sandra van de Wal en Johan Terdu door gemeenteraadslid Lennart van der Linden. (Foto door: Michel)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »