Nieuwe beautysalon aan de Brugge in Barendrecht: Es Me Beauty

BARENDRECHT – Barendrecht is sinds kort een nieuwe beautysalon rijker: Es Me Beauty opende begin maart 2021 de deuren aan de Brugge 8 in Barendrecht. Eigenaresse Eemy Botermans stond te popelen om te starten zodra de strenge lockdown dit weer toeliet. Inmiddels is het zover.

De beautysalon is gevestigd in Sportschool Club Active (Brugge 8). De salonruimte is gelegen op de 1e etage: “Gestyled in oud-roze en goudtinten heeft de salon een erg prettige sfeer om lekker te ontspannen of natuurlijk een gezellig praatje te maken onder het genot van een heerlijk bakje koffie.”, aldus Eemy.

Behandelingen

Bij Es Me Beauty zijn er diverse behandelingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor het in model brengen en verven van de wenkbrauwen, het permanent krullen van de wimpers, aanbrengen van wimperextensions en het ontharen van lichaamshaar. U kunt samen met de beautician kijken naar welke behandeling echt bij u past en waar u goed aan doet. “Het ultieme gevoel als een klant in de spiegel kijkt en begint te stralen is iets waar ik naar streef. De klanten nog mooier maken dan ze al zijn. Er is zoveel mogelijk”, aldus Eemy.

Van slaapkamer naar salon

Eemy is een jonge onderneemster, die op haar 19e jaar al haar eigen salon oprichtte. Als kind hielp zij al mee in de kapsalon van haar vader en in de modezaak van haar moeder. Zo kwam Eemy er al vroeg achter dat zij zelf ook wilde gaan ondernemen.

Na een schoonheidsopleiding en vele aanvullende gespecialiseerde cursussen te hebben afgerond ging Eemy op zoek binnen de beautybranche naar datgene dat echt bij haar zou passen. Eenmaal besloten welke behandelingen er in de salon uitgevoerd zouden worden, begon Eemy met het verbouwen van haar slaapkamer. Deze kamer begon verbazingwekkend snel een echte salon te worden. Het werd al snel tijd voor het inkopen van producten en het maken van professionele promotie, wat snel leidde tot telkens meer nieuwe klanten. Hierdoor bleek de combinatie met haar fulltime baan bij een bekende beautybar in Rotterdam niet meer mogelijk en werd het tijd om de beslissing te nemen om volledig voor zichzelf te starten en haar eigen beautysalon professioneel op te richten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »