Pyxis op de Middenbaan gestopt, 'Uw Schoenmaker Toon' naar winkelpand

BARENDRECHT – Vorige maand heeft Pyxis de deuren van de winkel aan de Middenbaan 106 gesloten (naast Blue Basement, tegenover Café ‘t Lot). Naast het inlijsten van foto’s en schilderijen bood de winkel ‘een uitgebreide collectie houten speelgoed, baby- en kinderkleding, Blond Amsterdam servies, woonaccessoires, sieraden, tassen en kaarten‘.

De winkel is vorige maand gesloten, maar er is inmiddels al wel een nieuwe huurder voor het winkelpand van 70m² groot: Uw Schoenmaker Toon.

Schoenmaker

De winkelruimte is op dit moment nog afgedicht met folie, maar op de winkelruit wordt al wel aangekondigd dat ‘Uw Schoenmaker Toon’ zich in het pand zal vestigen. De schoenmaker heeft op dit moment ook al een bezoekadres in Barendrecht, aan de Klavecimbelweg: “Toon heeft meer dan 40 jaar ervaring als schoenmaker. Op zijn 16de is hij in de leer gegaan bij een schoenmaker en heeft hij zijn diploma’s gehaald. Toon is een vakman in hart en nieren en heeft in zijn carrière diverse schoenmakerwinkels gehad in Nederland en België. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in Barendrecht en heeft hij een schoenmakerwinkel aan huis. Zo doet Toon wat hij het liefst doet; werken voor en met mensen uit zijn buurt. Dat is wel zo fijn, gemakkelijk en gezellig. Komt u ook langs?“, zo valt te lezen op de website van de onderneming.

De schoenmaker biedt op dit moment naast schoenreparatie ook een sleutelservice en naamplatenservice aan. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe winkellocatie aan de Middenbaan zal openen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »