Videoland / Feestland aan het Muziekplein sluit binnenkort de deuren

BARENDRECHT – De winkel van Feestland / Videoland aan het Muziekplein 16 gaat ermee stoppen. De winkel is begonnen met een leegverkoop en sluit daarna de deuren van de fysieke winkel (28 maart), de verkoop van feestartikelen gaat online nog wel door.

De huidige winkel Feestland / Videoland was in de tijd van de videobanden en DVD’s nog een videotheek met rekken vol videobanden. De videotheek werd opgericht in 1983 en zit sinds de jaren negentig aan het Muziekplein. Het is daarna, in de overgangsfase naar feestartikelen winkel, ook nog een snoepwinkel en pakketpunt geworden.

Pensioen

Wim en Anneke van Feestland Muziekplein: “We gaan inderdaad op zaterdag 28 maart, 18.00 uur de winkel aan de Muziekplein sluiten, om te gaan genieten van ons pre-pensioen. Vanaf 2004 zijn wij online bezig en dat zullen we blijven doen, maar het belangrijkste is dat we meer tijd gaan krijgen voor ons gezin. We danken alle klanten die we in de afgelopen 37 jaar hebben gezien en we wensen iedereen alle goeds.

Feestland leegverkoop

De leegverkoop van het winkelpand aan het Muziekplein is inmiddels begonnen. Op cadeauartikelen worden kortingen van 20 tot 50% gegeven. Alle feest/carnavals kostuums die je er kon huren worden nu voor de huurprijs verkocht. De huur DVD’s zijn nu te koop: 10 DVD’s voor €10,-. Op diverse andere producten zijn ook kortingsacties toegepast (1+1 gratis of artikelen voor één euro).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »